Videoproduktion

 

Små velproducerede videoer er en glimrende måde at gøre jeres virksomhed levende på, både på de sociale medier og website.

 

Brug blandt andet videoer til at:

 

• Lancere et nyt produkt

• Introducere en ny medarbejder

• Præsentere virksomheden generelt

• Brande virksomheden som arbejdsplads for at tiltrække medarbejdere

 

Færdig pakke

 

Vi kommer ud og filmer, interviewer, klipper og redigerer og leverer en FÆRDIG VIDEO lige til at lægge op.

 

Vi leverer IKKE Hollywood produktioner, men små professionelle videoer til en brøkdel af den pris produktionsselskaberne tager.

 

Vi har derfor ikke nogen hylde med trofæer og awards. I stedet har vi glade kunder, der løbende – for meget små penge – kan lægge professionelle videoer ud på de sociale medier og dermed holde sig relevante og synlige overfor deres markeder.

 

Vores mission er på kort tid at få en professionel video i kassen, der fortæller lige præcis det budskab I vil ud med – her og nu.

 

Typisk vil en medarbejder fortælle budskabet, enten i form af et interview, som rent speak eller en kombination. Det styrer vi nemt når vi kommer ud og filmer. Man kan også, for små penge, købe et professionelt speak.

 

Som regel giver vi videoen undertekster, så budskabet kan forståes uden lyd, men vi kan også lægge musik på og lade teksterne fortælle historien uden speak, alt efter budget og behov.

 

So-Me videoer

Employer branding

Har du brug for inspiration til at formulere jeres salgsbudskaber, vision eller mission?

 

Så klik på Budskab, Bullshit & Bundlinje, som er et lille essay med gode bud på, hvordan du kan gribe det an på en let og ukompliceret måde.

 

"Med disse få og humoristiske retningslinjer går du ikke helt galt i byen, når du skal formulere jeres budskaber."

 

 

TEL (+45) 26 714 715

EMAIL

H C Brydesens Allé 1

DK 3060 Espergærde